Wegens succes verlengd! Gratis thuisbezorgd in Nederland.

Vierkante stalen plantenbak.

Vierkante-stalen-plantenbakken-buiten-staal-
Vierkante stalen plantenbak zwart - 40x40x40 cm
pdmade-logo-sort

Wil je jouw groen in huis naar een hoger niveau tillen? Ontmoet onze vierkante stalen plantenbak, een eigentijdse en veelzijdige keuze om je planten te laten stralen. Deze plantenbak is niet zomaar een accessoire; het is een statement van stijl en functionaliteit.

Leverbaar in twee hoogtes.

Stalen Bijzettafel - Stalen poef - stalen plantenbak

Eenvoudig combineren met de Sort serie.

Deze combinatie van de vierkante stalen plantenbak, stalen salontafel en poef biedt de mogelijkheid om te mixen en matchen op basis van jouw stijlvoorkeuren. Creëer een samenhangend geheel of speel met contrasten, de keuze is aan jou.

Vierkante-stalen-plantenbakken-bij-voordeur

De subtiele hoge stalen plantenbak.

Of je nu een ruime hal hebt of een kleine entree, de hoge vierkante stalen plantenbak past zich gemakkelijk aan. Het slanke ontwerp neemt minimale ruimte in, terwijl het maximale impact biedt.

Lage-vierkante-stalen-plantenbak-bij-deur

Groen als Welkomsgroet.

Vul de lage plantenbak met jouw favoriete groen. Denk aan sierlijke varens, kleurrijke bloemen of zelfs een verzameling van kleine planten. Om maar meteen ‘met de deur in huis te vallen’ : de (voor)deur geeft de eerste indruk van jouw huis.

Vierkante Stalen Plantenbak 40x40x40

Stevig en duurzaam.

Het zwarte stalen frame van de plantenbak is met precisie op maat gemaakt, wat zorgt voor een nauwkeurige afwerking. De poten zijn gemaakt van volledig staal, garanderen duurzaamheid en stabiliteit. De zwarte poedercoating zorgt voor een strakke en verfijnde afwerking wat deze vierkante stalen plantenbak tot een echt pronk stuk maakt.
De uit te nemen plantenbak is gemaakt van licht aluminium van hoge kwaliteit. Het unieke kenmerk van deze plantenbak is de uitneembaarheid. Wissel eenvoudig van planten naarmate het seizoen of gewoon om een frisse look te creëren.

plantenbak staal
interieur-foto-eiken-tafel-poef

Meer groen in huis.

pdmade - Sort Serie

Combineer de gehele Sort serie.

Vierkante Stalen plantenbak

Plaats de plantenbakken bij jouw achterdeur.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.