Wegens succes verlengd! Gratis thuisbezorgd in Nederland.
pdmade - Sort Serie - Bijzettafel

Ben je op zoek naar maatwerk?

PDMADE is gespecialiseerd in het maken voor jouw maatwerk interieur producten. Of je nu op zoek bent naar een unieke (maatwerk) wandplank, een op maat gemaakte eettafel of zelfs de volledige inrichting van je interieur, wij bieden oplossingen die volledig aan jouw wensen voldoen en denken daarin graag met je mee!

Werkplaats.

Wij zijn gespecialiseerd in metaalbewerkingen met een hoog afwerkingsniveau.

Hierbij kun je o.a. denken aan:

  • Lassen: TIG en MIG/MAG lassen van diverse materialen
  • Laseren en kanten van plaatmateriaal
  • Hardsolderen van koperen leidingwerk, zilver solderen
  • 3D tekeningen op maat
  • Hout laser graveren

Al onze producten worden in onze eigen werkplaats in de Achterhoek volledig naar jouw wens op maat gemaakt. Wij produceren onze producten op een duurzame manier.

pdmade - Ambachtelijk Design uit Ulft

Maatwerk.

Zie je op de productenpagina een product dat bijna volledig aansluit op jouw wensen, maar net niet helemaal? Of heb je iets in gedachten wat nog niet in het assortiment voorkomt, maar waarvan je wel vermoedt dat PDMADE het voor je kan maken? Dan denkt PDMADE graag met je mee richting een oplossing op maat, passend bij jouw ideeën en mogelijkheden.

Vanuit jarenlange ervaring in de metaalbewerking én een groot netwerk in deze branche kan PDMADE snel schakelen en jouw wensen omzetten naar een concreet plan. Hoewel de meeste producten uit het assortiment standaard in zwart of RVS worden geleverd, kan op verzoek tevens in andere kleuren worden geleverd.

Zowel met concrete ideeën als een wensenpakket dat nog verder moet uitgewerkt kun je het best even contact op nemen. PDMADE gaat graag met je in gesprek over de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende offerte.
Producten die op maat worden gemaakt kunnen niet worden geretourneerd.

pdmade - Ambachtelijk Design uit Ulft

Made for you.

Plaatwerk.

PDMADE is voorzien van een eigen lasermachine om de mooiste laserproducten mee te snijden uit staal, rvs of aluminium. Hierop kunnen wij platen laseren met een afmeting van maximaal 3000×1500 mm.

Voor verdere bewerking kunnen wij het plaatmateriaal walsen, knippen, forceren en natuurlijk kanten.

Kortom; PDMADE is jouw partner voor de totaaloplossing.

Laseren-plaatwerk
Hout-graveren-kraamcadeau

Hout graveren.

Onze nieuwe laser graveer machines kunnen alles aan, van maatwerk tot enorme productie aantallen. Laser graveren is een snelle en flexibele manier om verschillende houtsoorten probleemloos te graveren. Terwijl de laser met hoge snelheid over de oppervlakte van het hout beweegt, brandt de laser het gewenste resultaat in het hout.

Maatwerk meubel.

Zie je op de productenpagina een product dat bijna volledig aansluit op jouw wensen, maar net niet helemaal? Of heb je iets in gedachten wat nog niet in het assortiment voorkomt, maar waarvan je wel vermoedt dat PDMADE het voor je kan maken?

Dan denkt PDMADE graag met je mee richting een oplossing op maat, passend bij jouw ideeën en mogelijkheden.

pdmade - Bank
pdmade - Vuurkorf wolf

Gemaakt in de Achterhoek.

Neem contact met ons op.

    Bijwerken van …
    • Geen producten in de winkelwagen.