Wegens succes verlengd! Gratis thuisbezorgd in Nederland.

Over PDMADE

PDMADE is ontstaan uit liefde voor mooi design in combinatie met jarenlange ervaring in de metaalsector. Ons moeder productiebedrijf DHS Components B.V. , legt de dagelijkse focus op de toelevering van technische producten aan verschillende industrieën sinds 2002.

Van ontwerp tot productie, elk product komt volledig tot stand in de werkplaats in Ulft. Hier werkt PDMADE met een klein team met passie voor zowel metaalbewerking als design elke dag aan het ontwerpen, produceren, assembleren en afwerken van meubelstukken. Met een no-nonsense mentaliteit werken wij samen met een lokaal netwerk in de Achterhoek.
Bestel je een product bij PDMADE? De kans is groot dat de vaste chauffeur dit persoonlijk bij je komt bezorgen.

Bewust omgaan met materialen en het milieu is een belangrijke pijler bij PDMADE. Dit komt terug in de keuze om met regionale partners te werken waardoor op transport wordt bespaard, maar ook in materiaalkeuze en -gebruik. Waar mogelijk worden kunststoffen hergebruikt en de benodigde onderdelen worden zo efficiënt mogelijk uit de metaalplaten gehaald om zo weinig mogelijk restafval over te houden.

Contact

Wil je meer weten over PDMADE of de mogelijkheden?
Vul dan het contactformulier in, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.
PDMADE helpt je graag verder.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.