Wegens succes verlengd! Gratis thuisbezorgd in Nederland.
pdmade-kober-intro

Tafels

Tafels
In onze collectie vind je tafels van hoge kwaliteit. Van een multifunctionele bijzettafel die tegen een stootje kan tot moderne dinertafels met ranke, slanke poten die passen in een modern interieur.
Daarnaast hebben we salon- en wandtafels in dezelfde Industriële stijl als de bijzettafels. Zo creëer je rust in je interieur.

Moderne dinertafels.
Onze dinertafels met houten tafelbladen bieden wij aan in verschillende kleuren. Er zit dus altijd een eetkamertafel bij die bij je past. Vanuit het frame hebben wij stukken hergebruikt voor de pootmontage hierdoor is onze duurzame eettafel zo efficiënt mogelijk geproduceerd.
En hadden we al verteld dat deze moderne eettafels die ook demontabel zijn?
Door de makkelijke bevestiging aan de onderzijde kun je makkelijk het houten tafelblad verwijderen.

Multifunctionele bijzettafels.
Je kunt niet genoeg bijzettafels in huis hebben. Zet hem bij je fauteuil voor je kop koffie, gebruik hem als tafeltje voor een mooie plant of vaas. Zwart metaal en een houten blad is een mooie combinatie. Voor een speels effect zet je bijzettafels in verschillende stijlen bij elkaar en kunnen deze moderne, Industriële bijzettafels samen met krukjes als een grote salontafel gebruikt worden. En ook in de slaapkamer is een bijzettafel zeer functioneel: zo’n tafeltje kan namelijk dienen als nachtkastje in je slaapkamer.

Schitterende salontafels.
Tegenwoordig is de salontafel veel meer dan alleen een meubelstuk. Het zijn, net zoals je dinertafel, echte eyecatchers! We hebben ze in alle soorten en maten: Industriële salontafels, houten salontafels, zwarte salontafels of moderne salontafels. Daarnaast is het een trend om meerdere kleine salontafels met elkaar te combineren, daarmee ademt je zithoek meteen meer sfeer. Of combineer je salontafel met een leuke bijzettafel in dezelfde stijl.

Een tafel voor ieder interieur.
Onze tafels zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen, passend bij iedere interieurstijl.
Alle tafels worden ontworpen en geproduceerd in de Achterhoek, in samenwerking met lokale partners. Hierdoor worden alle producten van begin tot eind in eigen beheer worden geproduceerd.

Contact
Wil je meer weten over PDMADE, de mogelijkheden qua maatwerk of grotere orders?
Vul dan het contactformulier in, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.
PDMADE helpt je graag verder.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.