Wegens succes verlengd! Gratis thuisbezorgd in Nederland.
pdmade-logo-kober

De Kober serie: ambachtelijk design

Net zoals de SORT serie ontleent ook de KOBER serie zijn naam uit het Deens. KOBER staat voor koper, het materiaal en de kleur van de accessoires in deze serie.

De Kober Serie

Ambachtelijk Design

Net zoals de SORT serie ontleent ook de KOBER serie zijn naam uit het Deens. KOBER staat voor koper, het materiaal en de kleur van de accessoires in deze serie. Elk item bestaat uit ronde buizen, met een diameter van 22 millimeter. Het materiaal waar de artikelen uit deze serie van zijn gemaakt is puur koper. Door deze unieke eigenschap leent de KOBER serie zich onder andere uitstekend ter decoratie in kantoorpanden, maar ook voor mensen thuis met een voorliefde voor pure materialen en ambachtelijk design.

De inspiratie voor de KOBER serie komt voort uit de voorliefde van het team van PDMADE voor pure materialen en ambachtelijk design. Naast het kenmerkende materiaal van de productlijn geldt de ambachtelijke productie van de items als één van de belangrijkste eigenschappen. Om koper aan koper te bevestigen zoals bijvoorbeeld de voet onder een kandelaar, word er gesoldeerd met zilver. Hierdoor ontstaat er een sterke en waterdichte verbinding.
Doordat alle artikelen gemaakt zijn van puur koper kunnen de producten uit de KOBER serie zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.
In de loop der tijd kunnen er groene puntjes en/of een doffe kleur ontstaan. Dit komt door het natuurlijke oxidatie proces van het materiaal.

Alle producten worden in opdracht geproduceerd in de Achterhoek.
Wanneer je een product liever in een ander formaat ontvangt, is dit uiteraard mogelijk. De pagina over maatwerk gaat hier verder op in.

De KOBER serie in het assortiment van PDMADE en zal in de toekomst waarschijnlijk verder worden uitgebreid. Om op de hoogte te blijven van deze uitbreidingen en de ontwikkeling van nieuwe productlijnen kun je het best regelmatig de productpagina checken. Ook op onze Istagrampagina houdt PDMADE je op de hoogte.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.