Wegens succes verlengd! Gratis thuisbezorgd in Nederland.
pdmade-logo-sort

Multifunctioneel
Industrieel Design

Ontleent zijn de naam uit het Deens en staat voor zwart,
de kleur van de poedercoating van de meubelen in deze serie.

De Sort Serie

Multifunctioneel Industrieel Design

De SORT serie ontleent zijn naam uit het Deens en staat voor zwart, de kleur van de poedercoating van de meubelen in deze serie. Elk item bestaat uit een frame van vierkante buizen, waardoor de verschillende individuele items eenvoudig gecombineerd of omgebouwd kunnen worden. Door deze unieke eigenschap leent de SORT serie zich onder andere uitstekend voor ontvangstruimten en ter decoratie in kantoorpanden, maar ook voor mensen die graag regelmatig hun interieur aanpassen.

De inspiratie voor de SORT serie komt voort uit een combinatie van trends en de voorliefde van het team van PDMADE voor praktisch, tijdloos design. Naast het kenmerkende industriële design van de productlijn geldt de multifunctionaliteit van de items als één van de belangrijkste eigenschappen. Alle onderdelen bestaan uit een Uv-bestendige buitenkwaliteit poedercoating. Ook de kussens voor de poef zijn gemaakt van een waterafstotende stof, waardoor alle producten uit de SORT serie zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.

Afgezien van de zwarte poedercoating die de SORT serie haar nam gaf, zijn alle meubelstukken in deze serie ook leverbaar in roestvrij staal. Alle producten worden in opdracht geproduceerd in de Achterhoek. Wanneer je een product liever in roestvrij staal ontvangt, is dit uiteraard mogelijk. De pagina over maatwerk gaat hier verder op in.

De SORT serie in het assortiment van PDMADE en zal in de toekomst waarschijnlijk verder worden uitgebreid. Om op de hoogte te blijven van deze uitbreidingen en de ontwikkeling van nieuwe productlijnen kun je het best regelmatig de productpagina checken. Ook op onze Istagrampagina houdt PDMADE je op de hoogte.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.