Wegens succes verlengd! Gratis thuisbezorgd in Nederland.
pdmade - Sort Serie - Interieur

De SORT serie: multifunctioneel industrieel design

De SORT serie ontleent zijn naam uit het Deens en staat voor zwart, de kleur van de poedercoating van de meubelen in deze serie. Elk item bestaat uit vierkante buizen, waardoor de verschillende individuele items eenvoudig gecombineerd of omgebouwd kunnen worden. Door deze unieke eigenschap leent de SORT serie zich onder andere uitstekend voor ontvangstruimten en ter decoratie in kantoorpanden, maar ook voor mensen die graag regelmatig hun interieur aanpassen.

De inspiratie voor de SORT serie komt voort uit een combinatie van trends en de voorliefde van het team van PD Made voor praktisch, tijdloos design. Naast het kenmerkende industriële design van de productlijn geldt de multifunctionaliteit van de items als één van de belangrijkste eigenschappen. Alle onderdelen bestaan uit een Uv-bestendige buitenkwaliteit poedercoating. Ook de kussens voor de poef zijn gemaakt van een waterafstotende stof, waardoor alle producten uit de SORT serie zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.

Afgezien van de zwarte poedercoating die de SORT serie haar nam gaf, zijn alle meubelstukken in deze serie ook leverbaar in roestvrij staal. Alle producten worden in opdracht geproduceerd in de Achterhoek. Wanneer je een product liever in roestvrij staal ontvangt, is dit uiteraard mogelijk. De pagina over maatwerk gaat hier verder op in.

De SORT serie in het assortiment van PDMADE en zal in de toekomst waarschijnlijk verder worden uitgebreid. Om op de hoogte te blijven van deze uitbreidingen en de ontwikkeling van nieuwe productlijnen kun je het best regelmatig de productpagina checken. Ook op onze Istagrampagina houdt PDMADE je op de hoogte.

De KOBER serie: ambachtelijk design

Net zoals de SORT serie ontleent ook de KOBER serie zijn naam uit het Deens. KOBER staat voor koper, het materiaal en de kleur van de accessoires in deze serie. Elk item bestaat uit ronde buizen, met een diameter van 22 millimeter. Het materiaal waar de artikelen uit deze serie van zijn gemaakt is puur koper. Door deze unieke eigenschap leent de KOBER serie zich onder andere uitstekend ter decoratie in kantoorpanden, maar ook voor mensen thuis met een voorliefde voor pure materialen en ambachtelijk design.

De inspiratie voor de KOBER serie komt voort uit de voorliefde van het team van PDMADE voor pure materialen en ambachtelijk design. Naast het kenmerkende materiaal van de productlijn geldt de ambachtelijke productie van de items als één van de belangrijkste eigenschappen. Om koper aan koper te bevestigen zoals bijvoorbeeld de voet onder een kandelaar, word er gesoldeerd met zilver. Hierdoor ontstaat er een sterke en waterdichte verbinding.
Doordat alle artikelen gemaakt zijn van puur koper kunnen de producten uit de KOBER serie zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.
In de loop der tijd kunnen er groene puntjes en/of een doffe kleur ontstaan. Dit komt door het natuurlijke oxidatie proces van het materiaal.

Alle producten worden in opdracht geproduceerd in de Achterhoek.
Wanneer je een product liever in een ander formaat ontvangt, is dit uiteraard mogelijk. De pagina over maatwerk gaat hier verder op in.

De KOBER serie in het assortiment van PDMADE en zal in de toekomst waarschijnlijk verder worden uitgebreid. Om op de hoogte te blijven van deze uitbreidingen en de ontwikkeling van nieuwe productlijnen kun je het best regelmatig de productpagina checken. Ook op onze Istagrampagina houdt PDMADE je op de hoogte.

Contact

 

Wil je meer weten over PDMADE of de mogelijkheden?
Vul dan het contactformulier in, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.
PDMADE helpt je graag verder.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.